Presentbutiker

Coolstuff

Coolstuffs prylbutik har funnits på nätet sedan 1999 vilket är en evighet när det gäller e-handel. Coolstuff har riktigt låga priser och snabba leveranser. Om du beställer innan klockan 15.00 får du dina presenter nästkommande dag.  Coolstuff har en massa roliga, praktiska och annorlunda prylar som gör Coolstuff till nätets kanske roligaste och mest inspirerande prylbutik. Det är också lätt att hitta presenter hos Coolstuff tack vare deras lättnavigerade hemsida och utmärkta presenttips. Rekommenderas!
www.coolstuff.se

Roliga prylar

Hos Roliga Prylar hittar du massor av roliga presenter till barn och ungdomar, men även presenter som kan passa föräldrar och din partner. Här finns hemelektronik, leksaker, samlarprylar (typ Star Wars- och Nintendoprylar), T-shirtar med tryck och smarta hushållsprylar. Priserna är låga och presenterna levereras redan nästa dag om du gör din beställning innan 15.00.  Om du är på jakt efter lite annorlunda och roliga presenter kan vi varmt rekommendera Roliga Prylar.
www.roligaprylar.se

Partykungen

Partykungen är kung av party men också kung (eller åtminstone prins) av presenter. Hos Partykungen finns allt för festen såsom partyprylar, bartillbehör och maskeradkläder samt presenter från kända märken som Nintendo, Star Wars, Batman, Harry Potter och Lord of The Rings. Som om det inte var nog så har Partykungen hembryggning av öl och vin, coola vattenpipor och sexprylar och allt säljs till ett mycket lågt pris. Så om du är på jakt efter bra presenter eller prylar till partyt kan du med fördel vända dig till Partykungen.
www.partykungen.se