Så handlar du presenter online

Det finns många fördelar med att handla presenter online och den största fördelen (förutom det låga priset) är att det är så enkelt. Men om du aldrig handlat presenter online tidigare så kanske du inte förstår hur enkelt det är, därför ska vi här på presenteronline.nu visa dig hur det går till när man handlar presenter online.

Så handlar du

1. Surfa in på en pryl- eller presentbutik (till exempel någon av de lysande butiker du hittar här på presenteronline.nu) och klicka på de produktkategorier du finner intressanta. Om du behöver lite presenttips så finns det också. Det är bara att klicka på de person-, ålders-, och högtidskategorier som passar in, till exempel på present till mamma, morsdagpresenter och 50-årspresenter om du ska köpa en present till din 50-åriga mamma.

2. När du har hittat något som passar lägger du presenten i varukorgen och shoppar vidare eller går till kassan.

3. När du har shoppat klart och befinner dig i kassan fyller du i namn, e-postadress, telefonnummer och den adress du vill att presenten/presenterna ska skickas till. Sedan betalar du med ditt bankkort, via direktbetalning, på faktura eller väljer delbetalning. Efter det skickas din order.

4. Inom 1 – 3 vardagar kommer din beställning att vara levererad.

Ja, svårare än så är det alltså inte att handla presenter online. Det är bara att sätta igång och shoppa!