Alla hjärtans dag present

När du ska köpa en alla hjärtans dag present måste du även handla med hjärtat. En alla hjärtans dag present är nämligen inte vilken present som helst, det är en present som ska förmedla din kärlek och omtanke till den du älskar. Naturligtvis kan du köpa en sak som du vet att din partner gillar men då behöver du komplettera denna present med ett fint kort, en exklusiv chokladask och/eller en vacker blombukett. Eller varför inte lägga till en gullig nalle med ett hjärta och ett budskap? Om du köper dina presenter online hittar du allt du behöver till alla hjärtans dag, där kan du även skicka choklad och blommor direkt till din älskling.

Tips på alla hjärtans dag presenter

Nu ska vi titta på lite fler presenttips som har med alla hjärtans dag att göra. Vi har valt att dela upp dessa presenttips i två kategorier: Till henne och Till honom. Jaja, även vi på presenteronline.nu har visst hört talas om begreppet ”hen” och att det inte är någon större skillnad på killar och tjejer, men det tror vi inte riktigt på. Vi tror på mångfald och inte på likformighet (bara på allas lika värde) så därför gör vi denna uppdelning i alla fall.

Till henne

Smycken. Att ge bort ett fint smycke med en personlig prägel till sin tjej är ett mycket fint sätt att visa sin kärlek. Om hon älskar dig lika mycket som du älskar henne kommer hon med stolthet att bära halsbandet, armbandet, örhängena eller vilket smycke du nu har gett till henne i alla hjärtans dag present.

Upplevelsepresenter. En SPA-upplevelse, en makeup- och färganalys, en skönhetsbehandling, en pedikyr eller en orientalisk massage är alldeles utmärkta alla hjärtans dag presenter till henne.

Till honom

Pimpa din pojkvän. Ett snyggt personligt halsband passar även bra för killar, det är ett som är säkert, men du kan även ge bort ett par riktigt schyssta boxershorts (kanske med ett romantisk eller roligt motiv) eller köpa någon snygg outfit till honom. En väldoftande aftershave är inte heller helt fel. Killar älskar ofta hemelektronikprylar, men det är kanske inte riktigt världens bästa val när du ska ge bort en alla hjärtans dag present.

Upplevelsepresenter. Ge gärna bort en middag för två eller en luftballongstur till din pojkvän så kan du själv delta, hehe. Eller varför inte ge bort något som han verkligen skulle uppskatta? Han kanske verkligen skulle älska att hoppa bungyjump, delta i en öl- eller whiskeyprovning eller köra en grymt snygg Ferrari. Förmodligen vet du själv vad han skulle gilla.